söndag 15 april 2012

Vad vill ni läsa om?

Den här bloggen kommer inte bara att handla om rosetter, framgång & lyckan av att spendera livet med hästar, den kommer handla om mycket mer än så, om baksidor, motgångar och de dagar man bara känner för att skita i allting!

Dessutom kommer du att kunna läsa om nyheter inom hästvärlden, du kommer att hitta en massa nya bloggar att följa & du kommer att bli rejält underhållen på köpet, bloggtips tas tacksamt emot & varje söndag kommer Veckans blogg visas här framöver, alltså inte på Ryttarbloggar (facebook) som tidigare.

För att göra allt så rättvist som möjligt är det ni som bestämmer vad bloggen skall handla om, vad vill ni att vi skall skriva om?  Det är upp till er att forma den här bloggen för det är ni som har vart med och skapat den! Så lämna en liten kommentar här om vad du tycker bloggen skall innehålla! Alla som kommenterar får självklart en kommentar tillbaka (& så kommer det alltid att vara)!

8 kommentarer:

  1. Jag skulle vilja att ni håller er uppdaterade endel om hur hästar och ponnyer ligger rankade i sverige och olika län. Vet att man kan se det på TDB, dock inte hur. Men det skulle vara en riktigt rolig grej att få veta lite emellanåt!

    Sen tycker jag också att ni ska uppdatera lite om olika hästrprylar saker ni köper eller testar och skriva vad ni tycker om den saken!

    Och såklart hur det går för er och era hästar, skriv gärna en presentation om er! :D Sen hade det inte varit fel att bli typ veckans ryttarblogg, haha! :D Men i alla fall, grymma är ni!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jätte bra och roliga ideèr och självklart kommer ni att få se mycket av det här i bloggen!

      Radera
  2. Jag hade tyckt att det var kul att läsa om ridövningar, gärna som ni utfört, vad de är bra för osv. Även som Carro skrev, hästsaker! Ge gärna tips på hästskötsel. Finns alltid någon som vill veta sådant. Det kan vara om starka hovar, hur man kan hjälpa hästen under fällningsperioden, vad man gör om en sadel skaver. Ja ni förstår. Knep på hur man får en riktigt fin päls på sin häst, eller hur man snabbt kan snygga till den innan tävling. Personliga åsikter om allt mellan himmel och jord såklart! När man har en såpass stor blogg kan man passa på att skriva om sjukomar och hur man hanterar de och liknande. Gud, det blev lite grann iaf xP Haha, tack för mig :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för alla bra tips, superintressanta saker att läsa och skriva om!

      Radera
  3. jag skulle gärna vilja läsa om eran väg till ridsporten, hur ni hamnade där ni är nu. Om ni alltid har haft hästar? Är ni uppvuxna i hästfamiljer? Eller är ni dom enda som är intresserade? hade vart jätte roligt att läsa om själva bakgrunden :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. kul :D skall skriva en liten story idag, är du sj'älv uppvuxen med hästar?

      Radera